• Socialt ansvar

 • Att vara ett ansvarstagande företag gentemot sina anställda tycker vi ska vara enkelt och smidigt. 2017 påbörjade vi därför en satsning för att underlätta för företagen, vi skapade en plattform och tillhörande utbildningar som skulle gå att genomföra digitalt och webbaserat. För idag är det nästan en självklarhet att alla anställda har tillgång till en dator eller läsplatta.

  Vem tar ansvar för dom som inte har någonting?

  Precis lika självklart borde det vara att vi som har förmånen till gratis skolgång och betalda utbildningar är ansvarstagande gentemot dom som lever en vardag långt ifrån datorer och Ipads. Där barn inte får gå i skola på grund av att dom måste jobba, på grund av att dom inte har skolböcker, på grund av att dom har ”fel” kön eller på grund av att skolbyggnaden inte finns kvar.

  För varje såld e-learninglicens skänker vi därför tillsammans med er och Unicef en ökad chans för utsatta barn att gå i skolan och därmed kanske en möjlighet att påverka sin egen framtid.

  Scrolla ner för att läsa mer om vad era utbildningar bidrar till.

  Miljö & Hållbarhetspolicy SafeAtWork Sweden AB

  • 1 licens = Skolpaket åt 2 barn

  • För barn som drabbas av en katastrof kan skolan vara den bästa medicinen för att kunna bearbeta traumatiska upplevelser. UNICEF bygger skolor och ser till att barnen får skolmaterial. För att barnen ska få en tryggare tillvaro och få tillbaka sin framtidstro är det viktigt att livet återgår till det normala så fort som möjligt och att de får fortsätta sin skolgång.

  • 50 licenser = 1 års skolgång

  • Nepal är ett av världens fattigaste länder. Många av landets flickor får inte gå i skolan – för att de är just flickor. Många barn måste arbeta för att hjälpa till med familjens försörjning.
   Unicef finns på plats och kämpar för att förändra situationen. Skolor med informell skolundervisning ger barn som måste arbeta möjlighet till undervisning. Det har betytt en ny chans i livet för tiotusentals utsatta barn i Nepal.

  • 250 licenser = Portabel skola för upp till 40 barn

  • School-in-a-box gör det möjligt att starta en enkel skola på en kvart, var som helst. Barn i katastrofer kan då snabbt få undervisning igen, och en chans att få lugn och en vardag när tillvaron kollapsat. Det kan vara den bästa medicinen för barn som varit med om hemska upplevelser. En enda låda räcker till att undervisa 40 barn.