• Heta arbeten i Stockholm – 9,85/10 i helhetsbetyg

  3 Juni 2019
 • Heta arbeten Stockholm
 • Letar du efter en riktigt bra utbildning i Heta arbeten i Stockholm? Då vill vi önska dig välkommen till Safe@Work. I härliga lokaler och tillsammans med våra mycket omtyckta instruktörer (9,95/10 i instruktörsbetyg) får du mer än bara en vanlig kurs i Heta arbeten. Din instruktör för dagen kommer att vara brandmästare med lång erfarenhet både från verkliga händelser och utbildning.

  Nästa kurstillfälle för Heta Arbeten i Stockholm är den – Öppna dagar i Heta arbeten har ersatts av Brandfarliga arbeten.

  Om utbildningen Brandfarliga Arbeten

  Brandfarliga Arbeten är en ny och modern utbildning för alla som arbetar med moment där det finns risk för att en brand kan uppstå. Utbildningen uppfyller försäkringsbolagens krav och motsvarar Brandskyddsföreningens kurs Heta arbeten.

  Kursen Heta arbeten finns fortfarande att boka som företagsanpassad

  Vill ni boka en utbildning levererad på plats hos er? Kursen kan göras till företagsanpassad och vi skräddarsyr då gärna ett upplägg just för er.

  Vill ni få mer information om när och hur en utbildning till er personal kan genomföras?
  Ring nu på 08-622 57 00      Eller mejla oss på info@safeatwork.nu

  Om Safe@Work

  Safe@Work är en helhetsleverantör inom arbetsmiljö och säkerhet. Med ett brett utbildningsutbud kan vi hjälpa er att säkra upp arbetsmiljön inom flera områden. Alla instruktörer har specialistkunskap inom sina områden och har lång erfarenhet innan han eller hon blivit instruktör. Ta del av vårt övriga kursutbud här.