• Safe@Work 2021

  16 Januari 2022
 • Safe@Work 2021
 • 2021, året vi inte hade kunnat föreställa oss

  När vi grundade Safe@Work 2015 hade vi aldrig kunnat föreställa oss ett scenario där vi skulle avsluta 2021 mitt i en segdragen pandemi som till stora delar lamslagit hela världen i 2 år. Men trots att rekommendationer om hemarbete, restriktioner på deltagarantal och tvära kast från myndigheter har försvårat och varit kostsamma för oss, så har vi inte så mycket att klaga på egentligen.

  Tid för utveckling & förbättring

  Missförstå oss rätt, de senaste åren har varit jobbiga, krångliga och kostsamma. Men vi har också fått extra tid till att utveckla våra utbildningar och möjliggöra för nya leveranssätt. En utveckling som gör att vårt kunderbjudande nu är starkare och mer anpassningsbart än någonsin.

  En tydlig fingervisning på det fick vi under hösten när restriktionerna släppte och vi slog omsättningsrekord 3 månader i rad. Hösten och vintern blev faktiskt så pass bra att vi kan summera 2021 som ett bra år, trots en omsättningsminskning på 70% under pandemins värsta månader.

  Tacksamhet & ett bredare perspektiv

  På en personlig nivå känner vi oss också tacksamma över att vi lever i ett land som har rent dricksvatten, gratis skolgång och ett socialt skyddsnät. Det saknas fortfarande på alltför många platser i världen och därför fortsätter vi med vårt CSR-arbete i oförändrad takt. Nu skänker vi skolpaket till ytterligare 10 000 barn i fattigdom och en handfull portabla skolor till krigsdrabbade områden.

  Klimatkompensering

  13st Gold standard-certifierade projekt får dessutom ekonomisk hjälp i sitt arbete för en förbättrad levnadsmiljö & minskad miljöpåverkan. Hittills har projekten möjliggjort en årlig klimatbesparing på mer än 30 000 ton växthusgaser. Samtidigt har många liv sparats tack vare rent dricksvatten & en giftfri inomhusmiljö.

  Nu laddar vi om för ett 2022 där nya utmaningar & möjligheter väntar. Vi ser fram emot att få fördjupa befintliga samarbeten och att hjälpa nya organisationer till en säker arbetsmiljö.

  Gör oss sällskap på resan & låt oss göra 2022 till året då allt vände!

  Om Safe@Work

  Safe@Work är ett svenskt utbildningsföretag som tillhandahåller utbildningar & riskförebyggande tjänster inom arbetsmiljö och trafiksäkerhetFöretaget grundades 2015 och har idag hunnit hjälpa ett stort antal företag och myndigheter verksamma över hela världen. Safe@Work är i grunden ett utbildningsföretag riktat mot den svenska marknaden, men företaget expanderar snabbt genom ett brett utbud av skräddarsydda utbildningar och ett instruktörsteam vars kunskap och erfarenheter står sig mycket väl även internationellt.

  Här kan du läsa mer om Safe@Works miljö- & hållbarhetsarbete eller våra sociala insatser