• Utbildning i Brandfarliga arbeten – Stockholm

  21 Februari 2022
 • Brandfarliga arbeten i Stockholm
 • Nu är det dags för fysiska kurser i Brandfarliga arbeten igen!

  Zoom, Teams och webinar i all ära, men en del utbildningar gör sig bäst på plats! Nu är det dags för en utbildning i Brandfarliga arbeten, på plats i Stockholm. Pandemin är inte över, men med begränsade gruppstorlekar, stora ytor och vaccinerad personal öppnar vi äntligen upp för att genomföra lärarledda kurser i Brandfarliga arbeten på riktigt igen.

  Letar du efter en riktigt bra utbildning i brandfarliga arbeten? 

  Då har du kommit rätt! Vi ser till att du får kunskap och upplevelser värda att komma ihåg. Tillsammans med vår mycket omtyckta instruktör (9,93/10 i instruktörsbetyg) & den trivsamma miljön på Österåkers Golfklubb får du en kurs i brandfarliga arbeten som uppfyller alla dina krav. Din instruktör för dagen kommer att vara brandmästare med mångårig erfarenhet både från verkliga händelser och som utbildare. Så om du ändå ska spendera en heldag på kurs, ta chansen att faktiskt få ta del av kunskap och erfarenhet som inte är begränsad till vad som står i en skolbok.

  Kurstillfällen: Anpassningsbart

  Har du frågor eller vill få mer information innan du bokar?
  Ring nu på 08-622 57 00      Eller mejla oss på info@safeatwork.nu

  Om utbildningen Brandfarliga Arbeten

  Brandfarliga Arbeten är en ny och modern utbildning för alla som arbetar med moment där det finns risk för att en brand kan uppstå. Utbildningen uppfyller försäkringsbolagens krav och ger samma behörigheter som Brandskyddsföreningens kurs Heta arbeten.

  Alla arbeten som på något sätt orsakar uppvärmning eller gnistor, till exempel svetsning, lödning, torkning, ska utföras brandsäkert. De som utför tillfälliga arbeten med risk för brand måste genomgå en utbildning för att få det tillstånd som krävs.

  Registrera utbildningsbevis i ID06

  Ditt utbildningsbevis registreras automatiskt i ID06 kompetensdatabas.

  Kursen i Brandfarliga arbeten finns både som öppen och företagsanpassad

  Vill ni boka en utbildning som levereras på plats hos er? Kursen kan göras till företagsanpassad och vi hjälper er gärna med ett skräddarsytt förslag. Hör av er till oss så sätter vi ihop ett kostnadsfritt förslag.

  Om Safe@Work

  Safe@Work är en helhetsleverantör inom arbetsmiljö och säkerhet. Med ett brett utbildningsutbud kan vi hjälpa er att säkra upp arbetsmiljön inom flera områden. Alla instruktörer har specialistkunskap inom sina områden och har lång erfarenhet från att jobba praktiskt inom sitt utbildningsområde. Ta del av vårt övriga kursutbud här.