• GNS på besök hos SafeAtWork

  2 Juni 2016
 • GNS & SafeAtWork
 • Safe@Work tar med stolthet emot Gruppen för Nollvisionen i Samverkan, GNS

  Safe@Work säkerställer sin position som ledande inom trafiksäkerhet och förevisar utbildning inom trafiksäkerhet för den nationella specialistgruppen GNS – Gruppen för Nollvisionen i Samverkan. – Länk till Trafikverket

  Safe@Work – Startat 2015 – 20+ år erfarenhet

  Trots företagets unga ålder besitter Safe@Work kunskaper inom trafiksäkerhet som efterfrågas av både nationella och internationella aktörer. Som särskilt inbjudna för att belysa hur trafiksäkerhetsutbildning bör genomföras på bästa sätt genomförde Safe@Work en trafiksäkerhetsutbildning för GNS. Med både teoretiska och praktiska utbildningsmoment ledde Safe@Work Trafikverkets trafiksäkerhetsspecialister från GNS på en halvdagsutbildning med ett mycket lyckat resultat.

  Citat från GNS: ”Vi prövade sedan själva delar av riskutbildningen, främst broms- och manöverprov på sommar- resp vinterväglag förtjänstfullt lett av teamet från Safe@work.”

  SafeAtWorks trafiksäkerhetsexperter bidrar på nytt

  Med över 20 års erfarenhet av trafiksäkerhetsutbildning hade de två instruktörerna inga problem att förmedla kunskap och besvara frågor från deltagarna som själva besitter djuplodande kunskap inom området. Flera deltagare från gruppen hade tidigare varit med på utbildning från samma instruktörer och även denna gång blev resultatet mycket lyckat.

  Vill du veta mer om hur ni kan genomföra samma trafiksäkerhetsutbildning som GNS? Läs mer om vad Safe@Works trafiksäkerhetsutbildning innehåller och hur den genomförs på – vår senaste Artikel om trafiksäkerhetsutbildning för företag

  Safe@Work uppmuntrar till utökat samarbete och dialog med samtliga aktörer inom trafiksäkerhet

  Från Safe@Works sida ser vi mycket positivt till den här typen av samarbeten mellan myndigheter och utbildningsaktörer. Vi uppmuntrar till fortsatt samarbete och att andra utbildningsaktörer får/tar chansen att medverka i arbetet för nollvisionen.

  Det ska vara enkelt att vara ett ansvarstagande företag

  På Safe@Work fortsätter vi vårt arbete för att underlätta det trafiksäkerhetsfrämjande arbetet hos våra ansvarstagande företag. Vi hjälper er från riskanalys till utbildning genom ett ständigt växande utbildningsutbud inom trafiksäkerhet.

  Läs mer om Safe@Works trafiksäkerhetsutbildning

  Bli kontaktad / Ring oss på 08-622 57 00 /  Eller maila på info@safeatwork.nu