• Kurs i Heta Arbeten i Norrtälje

  2 April 2019
 • Heta arbeten Norrtälje
 • Behöver du utbildning i Heta arbeten i Norrtälje? Då vill vi önska dig välkommen till Safe@Work. I härliga lokaler och tillsammans med våra mycket omtyckta instruktörer (9,95/10 i instruktörsbetyg) får du mer än bara en vanlig kurs i Heta arbeten. Din instruktör för dagen kommer att vara brandmästare med lång erfarenhet både från verkliga händelser och utbildning.

  Nästa kurstillfälle för Heta Arbeten i Norrtälje är den 8/5-2019

  Vill ni ha en kurs i Heta arbeten eller Brandfarliga arbeten i Norrtälje? Maila till info@safeatwork.nu  så löser vi det!

  Kurs i Heta arbeten finns både som öppen och företagsanpassad

  Vill ni boka en utbildning levererad på plats hos er? Kursen kan göras till företagsanpassad och vi skräddarsyr då gärna ett upplägg just för er.

  Helhetsleverans för brandskydd

  Safe@Work är en helhetsleverantör inom arbetsmiljö och säkerhet. Med ett brett utbildningsutbud kan vi hjälpa er att säkra upp arbetsmiljön inom flera områden samtidigt. Alla instruktörer har specialistkunskap inom sina områden och lång erfarenhet. Samtidigt som utbildningen i Heta arbeten genomförs kan ni få övrig personal utbildad i Brandskydd, HLR, Ergonomi Fallskydd eller någon av våra andra omtyckta utbildningar.