• Utbildning i Brandfarliga arbeten i Göteborg

  1 Januari 2020
 • Utbildning i Brandfarliga arbeten i Göteborg
 • Letar du efter en riktigt bra utbildning i brandfarliga arbeten i Göteborg? Då vill vi önska dig välkommen till Safe@Work. I härliga lokaler och tillsammans med våra mycket omtyckta instruktörer (9,93/10 i instruktörsbetyg) får du mer än bara en vanlig kurs i brandfarliga arbeten. Din instruktör för dagen kommer att vara brandmästare med lång erfarenhet både från verkliga händelser och som utbildare.

  Kommande kurstillfällen för brandfarliga arbeten i Göteborg är den 18/02

  Säkra upp din plats redan idag genom bokningslänkarna nedan eller med ett mail till info@safeatwork.nu 

  • 2020-02-18: Göteborg, Mölndal
   • Plats: Åbytravet
   • Tid: 08:00-15:00
   • Pris: 2 690kr exkl. moms
   • Fullbokat!

  Har du frågor eller vill få mer information innan du bokar?
  Ring nu på 08-622 57 00      Eller mejla oss på info@safeatwork.nu

  Om utbildningen Brandfarliga Arbeten

  Brandfarliga Arbeten är en ny och modern utbildning för alla som arbetar med moment där det finns risk för att en brand kan uppstå. Utbildningen uppfyller försäkringsbolagens krav och ger samma behörigheter som Brandskyddsföreningens kurs Heta arbeten.

  Alla arbeten som på något sätt orsakar uppvärmning eller gnistor, till exempel svetsning, lödning, torkning, ska utföras brandsäkert. De som utför tillfälliga arbeten med risk för brand måste genomgå en utbildning för att få det tillstånd som krävs.

  Registrera utbildningsbevis i ID06

  Ditt utbildningsbevis registreras automatiskt i ID06 databas.

  Kursen i Brandfarliga arbeten finns både som öppen och företagsanpassad

  Vill ni boka en utbildning levererad på plats hos er? Kursen kan göras till företagsanpassad och vi hjälper er gärna med ett skräddarsytt förslag. Hör av er till oss så sätter vi ihop ett kostnadsfritt förslag.

  Om Safe@Work

  Safe@Work är en helhetsleverantör inom arbetsmiljö och säkerhet. Med ett brett utbildningsutbud kan vi hjälpa er att säkra upp arbetsmiljön inom flera områden. Alla instruktörer har specialistkunskap inom sina områden och har lång erfarenhet innan han eller hon blivit instruktör. Ta del av vårt övriga kursutbud här.