• Safe@Work lanserar internationell onlineutbildning i Eco Driving

  10 Juni 2020
 • Onlineutbildning i eco driving
 • Som en del i Safe@Works expansion mot internationella marknader lanseras nu en internationell version av vår mest populära & webbaserade utbildning i eco driving

  2017 lanserade vi vår första webbaserade förarutbildning som möjliggjorde kvalitativ förarutbildning i Sverige på ett helt nytt sätt. Safe@Works webbaserade förarutbildningar inom trafiksäkerhet, sparsam körning & utryckningskörning har sedan dess blivit marknadsledande inom både företagssektor & bland myndigheter runt om i Sverige.

  Varje dag effektiviserar våra webbaserade förarutbildningar arbetet mot en minskad klimatpåverkan

  Vår webbaserade kurs i eco driving har funnits i Sverige sen 2018 och har lovordats från såväl beställare som kursdeltagare. Därför är vi nu mycket glada över att kunna erbjuda utbildningen även till våra internationella kunder och engelskspråkiga kursdeltagare.

  De senaste månaderna har våra manuspedagoger och designers jobbat hårt för att skapa en e-learning i eco driving anpassad för fordonsförare över hela världen. Kursinnehåll, språktillgänglighet & support är därför anpassat för den nya internationella marknaden, och precis som övrigt kursutbud så kan utbildningen skräddarsys för just era behov. Engelska & Svenska är de två språk som utbildningen erbjuds på i dagsläget, men både utbildning och vår molnbaserade läroplattform är förberedd för ett stort antal språk. Hör gärna av dig till oss med önskemål om språk eller kursinnehåll!

  Internationell onlineutbildning eco driving

  Vill du ha mer information eller en kostnadsfri demo?
  Ring nu på 08-622 57 00        Eller maila till info@safeatwork.nu

  Med en webbaserad kurs i eco driving kan ni uppfylla miljökrav och samtidigt spara tid.

  Utbildningen som tar ca. 30-40 minuter att genomföra, håller deltagarna engagerade genom att variera texter, bilder, filmer och interaktiva övningar på ett pedagogiskt sätt. All text är inläst av professionell speaker för att underlätta tillgängligheten. Safe@Works onlinekurs i Eco Driving används redan idag av många svenska företag & myndigheter i sitt arbete mot en minskad miljöpåverkan och fordonskostnad. Utbildningen har hjälpt tusentals förare till ett klimatsmart körsätt och hundratals arbetsgivare till en klimatcertifiering. Den resurseffektiva och flexibla utbildningsleveransen är väl anpassad för både certifieringsorgan och certifierade.

  Våra lärarledda utbildningar i Sparsam körning har alltid varit mycket populära. Genom ett effektivt kursupplägg & pedagogiskt framförande har vi hjälpt våra kursdeltagare att minska sin bränsleförbrukning med i snitt 17 %. Det har resulterat i en årlig besparing på mer än 2 500 ton CO2. Samtidigt har deltagarna genom sitt nya effektiva körsätt lyckats spara hundratals arbetstimmar. Vill ni veta mer om lärarledd utbildning med praktik? Hör av er till oss för ett skräddarsytt förslag eller läs mer om den lärarledda utbildningen i eco driving.

  Blended learning

  Vill ni blanda lärarledd utbildning med webbaserad utbildning? Genom att kombinera lärarledd och webbaserad utbildning blir det enklare att skapa en långsiktig utbildningsplan med maximerat resultat. Vi hjälper er gärna att ta fram en skräddarsydd utbildningsplan för hela företaget. Hör av er till oss för ett skräddarsytt förslag!

  Kvalitet & tillgänglighet

  Precis som våra övriga webbaserade utbildningar så är både den internationella kursen i eco driving & utbildningen i trafiksäkerhet skapade av faktaexperter tillsammans med professionella manusförfattare och designers. Utbildningarna blandar text, bilder, övningar & filmer på ett välavvägt sätt, både text & speaker finns som stöd i alla moment för att tillgänglighetsanpassa utbildningen. Kursen är responsiv med möjlighet till genomförande både på dator och surfplatta. Vi rekommenderar inte smartphone på grund av den begränsade skärmytan.

  Safe@Works webbaserade utbildningar uppfyller alla de krav och riktlinjer från myndigheter och branschorganisationer som vi och våra kunder har stött på. Men hör gärna av er till oss om ni är osäkra på ifall våra utbildningar uppfyller de krav som ställs på er inför en certifiering eller arbetsmiljöinspektion. Vi tar kostnadsfritt kontakt med aktuellt certifieringsorgan eller myndighet för att säkerställa att deras krav är i enlighet med de regler & direktiv som gäller, precis som våra utbildningar.

  Internationell onlineutbildning i trafiksäkerhet

  Onlineutbildning i trafiksäkerhet

  Safe@Works webbaserade förarutbildning i trafiksäkerhet bygger på internationell forskning och består av 30 kapitel som tar ca. 45 minuter att genomföra. Kursens mål är att skapa en ökad riskmedvetenhet och uppfyller Arbetsmiljöverkets krav på åtgärder för en ökad trafiksäkerhet. Den totala kurstiden inkluderar en pedagogisk blandning av interaktiva övningar, filmer, animationer och mycket mer. Kursen avslutas med ett kunskapstest som ger dig ett internationellt gångbart utbildningsbevis.

  Nu blir kursen också tillgänglig för en internationell marknad. I slutet av januari 2021 lanserade vi vår helt nyutvecklade internationella trafiksäkerhetsutbildning. Vi ser nu fram emot att få hjälpa våra kunder även utanför Sverige att på ett resurseffektivt sätt skapa en säker arbetsmiljö för sina anställda som kör fordon i tjänsten. Kursinnehåll, språktillgänglighet & support är anpassat för den nya internationella marknaden.

  Låt oss ta fram ett kostnadsfritt förslag för er organisation idag!
  Hör av er på +468-622 57 00   Eller info@safeatwork.nu

  Om Safe@Work – en internationell helhetsleverantör inom arbetsmiljö

  Safe@Work är ett internationellt utbildningsföretag som grundades i slutet av 2015. Företaget startades med målsättningen att göra det enkelt för arbetsgivare att skapa en säker och trivsam arbetsmiljö. Oavsett bransch eller geografisk spridning så strävar vi efter att vara ert självklara val genom att leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet. Eftersom vägtrafiken under så många år har varit den farligaste arbetsmiljön, så har säkerhetsutbildningar för de som har trafiken som arbetsmiljö varit en naturlig utgångspunkt.

  Safe@Works erbjudande startade med en handfull olika förarutbildningar och har sedan dess växt på efterfrågan från våra kunder. Idag har vi närmare 50 olika säkerhetsutbildningar riktade mot ett stort antal branscher där varje utbildning levereras av en instruktör med mångårig expertis inom aktuellt ämne. Tack vare våra 15 instruktörer med lång erfarenhet och god pedagogik kan vi leverera högsta kvalitet vid varje leverans. Vår främsta styrka är möjligheten att skräddarsy ett utbildningsupplägg som på ett resurseffektivt sätt uppfyller just era behov.

  Läs gärna mer om våra löften till dig som kund, eller upplevelsen från våra befintliga kunder.

  Sedan 2017 har vi även ett ständigt växande erbjudande av webbaserade utbildningar och tjänster. Det utbudet är vi nu stolta över att kunna erbjuda även till våra kunder utanför Sverige. Under Q1 2021 kommer även Safe@Works internationella hemsida att lanseras.