• Safe@Work lanserar internationell onlineutbildning i Eco Driving

  10 Juni 2020
 • Onlineutbildning i eco driving
 • Som en del i expansionen mot internationella marknader har Safe@Work utvecklat en internationell version av den mycket populära & webbaserade utbildningen i eco driving.

  Safe@Works onlineutbildning i Eco Driving – Nu på engelska

  Den webbaserade kursen i eco driving har funnits i Sverige de senaste 2 åren och har lovordats från såväl beställare som kursdeltagare. Därför är vi nu mycket glada över att kunna erbjuda utbildningen även till våra internationella kunder och engelskspråkiga kursdeltagare.

  Utbildningen som tar 30-45 minuter att genomföra håller deltagarna engagerade genom att variera bilder, filmer och interaktiva övningar på ett pedagogiskt sätt. All text är även inläst av professionell speaker för att underlätta tillgängligheten ytterligare. Safe@Works onlinekurs i Eco Driving används redan idag av många svenska företag & myndigheter i sitt arbete mot en minskad miljöpåverkan och fordonskostnad. Utbildningen har hjälpt tusentals svenska förare till ett klimatsmart körsätt och hundratals arbetsgivare till en klimatcertifiering. Den resurseffektiva och flexibla utbildningsleveransen har tagits emot väldigt väl från både certifieringsorgan och kunder.

  Få mer information och en kostnadsfri demo
  Ring nu på 08-622 57 00        Eller maila till info@safeatwork.nu

  I år har utbildningen uppdaterats och är nu anpassad för fordonsförare över hela världen. Engelska & Svenska är de två standardspråk som utbildningen erbjuds på, men både utbildning och den molnbaserade utbildningsplattformen är förberedda för ett stort antal språk. Den resurseffektiva utbildningen i Eco Driving kan i och med nylanseringen nu erbjudas till förare även utanför Sveriges gränser.

  Med en eco driving-kurs från Safe@Work kan ni uppfylla miljökrav och samtidigt spara tid.

  Redan från starten har vår lärarledda utbildning i Sparsam körning varit mycket populär. Genom ett effektivt kursupplägg & pedagogiskt framförande har vi hjälpt våra kursdeltagare att minska sin bränsleförbrukning med i snitt 17% & 2 000 ton CO2. Samtidigt har deltagarna genom sitt nya effektiva körsätt lyckats spara många timmar arbetstid. Safe@Works onlineutbildning i eco driving bygger på samma lyckade koncept & pedagogik, men ännu mer resurseffektivt.

  e-learning i Eco driving / Sparsam körning

  Blended learning

  Vill ni blanda lärarledd utbildning med webbaserad utbildning? Genom att kombinera lärarledd och webbaserad utbildning får ni en långsiktig utbildningsplan med maximalt resultat, vi hjälper er gärna att ta fram en utbildningsplan. Hör av er till oss för ett skräddarsytt förslag! Här kan du läsa mer om den lärarledda utbildningen i eco driving.

  Onlineutbildning i Sparsam körning & Trafiksäkerhet som combo

  2017 lanserades den webbaserade trafiksäkerhetsutbildning som möjliggjorde kvalitativ förarutbildning på ett helt nytt sätt. Utbildningen har sedan dess blivit ledande inom företagssektorn och har effektiviserat det systematiska arbetsmiljöarbetet för företag och myndigheter över hela Sverige. Utbildningen genomgår just nu en omfattande uppdatering och kommer under slutet av 2020 att presenteras i sitt nya utförande. Även den webbaserade trafiksäkerhetsutbildningen kommer då att finnas tillgänglig för internationella marknader genom anpassat kursinnehåll och tillgänglighet på flera språk. Den lärarledda trafiksäkerhetsutbildningen finns redan idag tillgänglig på engelska.

  Tillsammans med de webbaserade utbildningarna i trafiksäkerhet & utryckningskörning har den webbaserade utbildningen i Sparsam Körning hjälpt nästan 5 000 svenska förare att förbättra sin arbetsmiljö de senaste 2 åren.

  Kvalitet & certifieringar

  Precis som övriga onlinekurser från Safe@Work är den internationella utbildningen i Eco Driving skapad tillsammans med professionella manusförfattare och e-learningskapare. Både text och speaker är levererat från experter med engelska som modersmål. Vill ni ha utbildningen översatt till ett annat språk? Hör av er till oss så hjälper vi er gärna.

  De webbaserade utbildningarna uppfyller alla de krav och riktlinjer från myndigheter och miljöorganisationer som vi och våra kunder har stött på. Men hör gärna av er till oss om ni är osäkra på om våra utbildningar uppfyller just de krav som ställs på er inför en certifiering. Vi tar kostnadsfritt kontakt med aktuellt certifieringsorgan för att säkerställa att våra utbildningar uppfyller de krav som ställs.

  Om Safe@Work

  Safe@Work är ett svenskt utbildningsföretag som grundades i slutet av 2015. Företaget startades med målsättningen att göra det enkelt för arbetsgivare att skapa en säker och trivsam arbetsmiljö. Eftersom vägtrafiken var och är den farligaste arbetsmiljön så har säkerhetsutbildningar för de som har trafiken som arbetsmiljö varit en naturlig utgångspunkt.

  Erbjudandet startade med en handfull olika förarutbildningar och har sedan dess växt på efterfrågan från våra kunder. Idag har vi närmare 50 olika säkerhetsutbildningar riktade mot ett stort antal branscher där varje utbildning levereras av en instruktör med mångårig expertis inom aktuellt ämne. Tack vare våra 15+ instruktörer med lång erfarenhet och god pedagogik kan vi leverera högsta kvalitet vid varje leverans. Vår främsta styrka är möjligheten att skräddarsy ett utbildningsupplägg som på ett resurseffektivt sätt uppfyller just era behov.

  Sedan 2017 har vi även ett ständigt växande erbjudande av webbaserade utbildningar och tjänster. Det utbudet är vi nu stolta över att kunna erbjuda även till våra kunder utanför Sverige. Under Q3 2020 kommer även Safe@Works nya engelska hemsida att lanseras.