• Safe@Work lanserar internationell utbildning i trafiksäkerhet

  4 Februari 2021
 • Online course - Road safety
 • Nu lanserar vi en internationell version av Safe@Works mycket populära & webbaserade förarutbildning i trafiksäkerhet

  2017 lanserade vi vår första webbaserade förarutbildning som möjliggjorde kvalitativ förarutbildning i Sverige på ett helt nytt sätt. Safe@Works webbaserade förarutbildningar inom trafiksäkerhet, sparsam körning & utryckningskörning har sedan dess blivit marknadsledande inom både företagssektor & bland myndigheter runt om i Sverige.

  Våra webbaserade förarutbildningar effektiviserar det systematiska arbetsmiljöarbetet varje dag

  Från att vi lanserade vår första onlineutbildning i trafiksäkerhet så har mycket hänt, både i trafiken och hos oss. Trots att kursen redan från start har varit mycket uppskattad så har vi aldrig nöjt oss. Vi har regelbundet lanserat uppdateringar och nya förbättringar för att ständigt göra kursen ännu bättre.

  Det senaste halvåret har våra manusförfattare och e-learningdesigners jobbat med en omfattande uppdatering av den redan existerande trafiksäkerhetsutbildningen. Den nya och förbättrade webbkursen lanserades för den svenska marknaden i slutet av 2020 & har redan hjälpt tusentals förare mot en säkrare arbetsmiljö. Ett av målen med nylanseringen var också att kunna möta efterfrågan på webbaserad förarutbildning från våra internationella kunder. Vi valde därför att ta fram ett kursmaterial som skulle kunna utgöra en grund för en internationell trafiksäkerhetsutbildning utan geografiska begränsningar.

  Vill du ha mer information eller en kostnadsfri demo?
  Ring nu på 08-622 57 00        Eller maila till info@safeatwork.nu

  Nu blir onlinekursen i trafiksäkerhet tillgänglig för en internationell marknad.

  I slutet av januari 2021 lanserade vi vår helt nyutvecklade internationella trafiksäkerhetsutbildning. Vi ser nu fram emot att få hjälpa våra kunder utanför Sverige att på ett resurseffektivt sätt skapa en säker arbetsmiljö för sina anställda som kör fordon i tjänsten. Kursinnehåll, språktillgänglighet & support är därför anpassat för den nya internationella marknaden, och precis som övrigt kursutbud så kan utbildningen skräddarsys för just era behov. Engelska & Svenska är de två språk som utbildningen erbjuds på i dagsläget, men både utbildning och vår molnbaserade läroplattform är förberedd för ett stort antal språk. Hör gärna av dig till oss med önskemål om språk eller kursinnehåll!

  Internationell onlineutbildning i trafiksäkerhet

  Onlineutbildning i trafiksäkerhet – Resurseffektivt & träffsäkert

  Safe@Works webbaserade förarutbildning i trafiksäkerhet bygger på internationell forskning och består av 30 kapitel som tar ca. 45 minuter att genomföra. Den totala kurstiden inkluderar en pedagogisk blandning av interaktiva övningar, filmer, animationer och mycket mer. Kursen avslutas med ett kunskapstest som ger dig ett internationellt gångbart utbildningsbevis. All text och alla övningar är inlästa av professionell speaker för att öka tillgängligheten och inlärningen ytterligare.

  I samband med att era deltagare genomför den webbaserade förarutbildningen kan ni också passa på att förmedla interna dokument, som en trafiksäkerhetspolicy, interna miljökrav, resultatet från er riskanalys, eller något annat internt styrdokument.

  Vi älskar att utmana oss själva & tar varje möjlighet till att överträffa era förväntningar.

  Vi ber varje person som genomför våra utbildningar om feedback på hur vi kan förbättra deras upplevelse. Våra kurser utvecklas därför dagligen som ett direkt resultat ifrån era kursutvärderingar. Era önskemål blandat med den mångåriga erfarenheten hos våra kursledare skapar möjligheterna till ett skräddarsytt och förbättrat kursinnehåll för varje kursleverans. Kanske är det därför som 99,8% av våra kursdeltagare skulle rekommendera sin utbildning till andra.

  Låt oss ta fram ett kostnadsfritt förslag för er organisation idag!
  Hör av er på +468-622 57 00   Eller info@safeatwork.nu

  Kvalitet & tillgänglighet

  Precis som våra övriga webbaserade utbildningar så är både den internationella utbildningen i trafiksäkerhet & kursen i Eco Driving skapade av faktaexperter tillsammans med professionella manusförfattare och designers. Utbildningarna blandar text, bilder, övningar & filmer på ett välavvägt sätt och både text & speaker finns som stöd i alla moment för att tillgänglighetsanpassa utbildningen. Kursen är också responsiv med möjlighet till genomförande både på dator och surfplatta. Vi rekommenderar inte smartphone på grund av den begränsade skärmytan.

  Safe@Works webbaserade utbildningar uppfyller alla de krav och riktlinjer från myndigheter och branschorganisationer som vi och våra kunder har stött på. Men hör gärna av er till oss om ni är osäkra på ifall våra utbildningar uppfyller de krav som ställs på er inför en certifiering eller arbetsmiljöinspektion. Vi tar kostnadsfritt kontakt med aktuellt certifieringsorgan eller myndighet för att säkerställa att deras krav är i enlighet med de regler & direktiv som gäller, precis som våra utbildningar.

  Internationell onlineutbildning eco driving

  Onlineutbildning i eco driving

  Vår mest resurseffektiva utbildning i Eco Driving har även den genomgått en större uppdatering i slutet av 2020. den webbaserade kursen i Eco driving kan nu erbjudas till förare över hela världen.

  Safe@Works webbaserade Eco Driving kurs tar ca. 30-40 minuter att genomföra och håller deltagarna engagerade genom att variera bilder, filmer och interaktiva övningar på ett pedagogiskt sätt. All text och alla övningar är inlästa av professionell speaker för att öka tillgängligheten och inlärningen ytterligare. Utbildningen används redan idag av flertalet internationella företag & myndigheter i sitt arbete mot en minskad miljöpåverkan och fordonskostnad. Utbildningen i Eco driving har hjälpt tusentals svenska förare till ett klimatsmart körsätt och hundratals arbetsgivare till en klimatcertifiering. Den resurseffektiva och flexibla utbildningsleveransen har tagits emot väldigt väl från både certifieringsorgan och kunder.

  Blended learning

  Vill ni blanda lärarledd utbildning med webbaserad utbildning? Genom att kombinera lärarledd och webbaserad utbildning skapar ni en långsiktig utbildningsplan med maximerat resultat. Vi hjälper er gärna att ta fram en utbildningsplan. Hör av er till oss för ett skräddarsytt förslag!

  Här kan du bland annat läsa mer om vår lärarledda trafiksäkerhetsutbildning med praktiska körövningar

  Låt oss ta fram ett kostnadsfritt förslag för er organisation idag!
  Hör av er på +468-622 57 00   Eller info@safeatwork.nu

  Om Safe@Work – en internationell helhetsleverantör inom arbetsmiljö

  Safe@Work är ett internationellt utbildningsföretag som grundades i slutet av 2015. Företaget startades med målsättningen att göra det enkelt för arbetsgivare att skapa en säker och trivsam arbetsmiljö. Oavsett bransch eller geografisk spridning så strävar vi efter att vara ert självklara val genom att leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet. Eftersom vägtrafiken under så många år har varit den farligaste arbetsmiljön, så har säkerhetsutbildningar för de som har trafiken som arbetsmiljö varit en naturlig utgångspunkt.

  Safe@Works erbjudande startade med en handfull olika förarutbildningar och har sedan dess växt på efterfrågan från våra kunder. Idag har vi närmare 50 olika säkerhetsutbildningar riktade mot ett stort antal branscher där varje utbildning levereras av en instruktör med mångårig expertis inom aktuellt ämne. Tack vare våra 15 instruktörer med lång erfarenhet och god pedagogik kan vi leverera högsta kvalitet vid varje leverans. Vår främsta styrka är möjligheten att skräddarsy ett utbildningsupplägg som på ett resurseffektivt sätt uppfyller just era behov.

  Läs gärna mer om våra löften till dig som kund, eller upplevelsen från våra befintliga kunder.

  Sedan 2017 har vi även ett ständigt växande erbjudande av webbaserade utbildningar och tjänster. Det utbudet är vi nu stolta över att kunna erbjuda även till våra kunder utanför Sverige. Under Q1 2021 kommer även Safe@Works internationella hemsida att lanseras.