• Arbete På Väg 3a i Stockholm – Vi tror på kvalitet

  14 Februari 2019
 • Arbete på väg lärarlett
 • Behöver du utbildningen Arbete På Väg, APV 3a i Stockholm? Då önskar vi dig varmt välkommen till oss på Safe@Work. Med en mycket kunnig instruktör och välarbetat kursmaterial får du som deltagare 2 heldagar fullspäckade med nyttig kunskap.

  Nästa kurstillfälle för Arbete På Väg, APV 3a i Stockholm är den 06/03 – 07/03

  Säkra upp din plats redan idag genom att maila oss på info@safeatwork.nu 

  • Kursplats: Scandic Kungens Kurva
  • Datum: 2019-03-06 – 2019-03-07
  • Pris: 5 990 kr exkl. moms

  Rikstäckande utbildare i Arbete På Väg

  Vill ni boka en utbildning levererad på plats hos er? Kursen kan göras till företagsanpassad och vi skräddarsyr då gärna ett upplägg just för er. Vi erbjuder lärarledda utbildningar i Arbete på väg 1-2, 3a & 3b. Ni kan också ta del av vår effektiva webbaserade utbildning för Arbete på väg 1-2.

  Helhetsleverans för arbete på väg

  Safe@Work är en helhetsleverantör inom arbetsmiljö och säkerhet. Vi hjälper gärna ditt företag till en säkrare arbetsplats genom effektiva helhetslösningar. Alla Safe@Works instruktörer har lång erfarenhet inom sina respektive utbildningsområden. När delar av företaget genomför sin utbildning i Arbete På Väg 3a kan ni passa på att få övrig personal utbildad i Brandskydd, HLR, Ergonomi eller kanske Fallskydd. Läs gärna mer om vårt breda utbildningsutbud av lärarledda utbildningar såväl som webbaserade. 

  Vill du ha ett kostnadsfritt förslag på utbildning skräddarsydd för er?
  Ring nu på 08-622 57 00   Eller maila på info@safeatwork.nu

  Du kan även läsa mer om Arbete på väg och trafikverkets kompetenskrav här: Trafikverket